Solcelleanlegg

Vi hjelper deg med solcelleanlegg!

Et solcelleanlegg omdanner solens energi til strøm. Dette er en miljøvennlig måte å skaffe strøm hjemme på, samtidig som det også hjelper til med å holde strømregningen din lav.

Før var det veldig dyrt å installere et solcelleanlegg. Nå om dagen har prisene for solceller falt, samtidig som kvaliteten har blitt mye bedre. Naturlig som det er med teknologisk utvikling. Solcelleanlegg er en engangsinvestering som betaler seg tilbake helt selv! Særlig nå som strømprisen er meget varierende og til og med har skutt i været i perioder kan solceller være en investering som betaler seg ned over veldig få år.

Hvor mye strøm man får avhenger av hvor i landet solcelleanlegget er plassert, helningsvinkel, systemløsning, orientering og effektivitet på  selve anlegget. Våre løsninger er tilpasset og testet for norske forhold og byggestandarder. Visste du forresten at nordiske forhold er veldig gode for solceller?

Grunnen til dette er at det rett og slett er veldig gode lysforhold her oppe i nord, selv om det også er snø ute, da snø reflekterer lyset veldig godt. Særlig gode forhold finnes på Sør- og Østlandet.

Vi hjelper deg med komplett installasjon av solcelleanlegg for boliger, borettslag, hytter, næringsbygg, og andre bygg.

Ta gjerne kontakt med oss for befaring og et uforpliktende tilbud!

Har du behov for våre tjenester?

Vi kommer gjerne på befaring! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle