Elbillader

Vi monterer ladestasjoner

Vi tilbyr installasjon av flere typer ladestasjoner og ladeløsninger for private, bedrifter og borettslag.

Når du lader elbilen din hjemme er det ikke lenger tillatt å lade fast på schuko (vanlig stikkontakt), og du trenger derfor en godkjent ladeboks der du lader med Type 2-kontakt og overspenningsvern. På den måten er du sikret om noe skulle bli feil med anlegget.

En annen ting, utenom det sikkerhetsmessige, som gjør at lading via en godkjent ladeboks er bedre enn lading fra vanlig stikkontakt, er så klart hastigheten. Det går mye raskere å lade elbilen din fra en ladeboks enn vanlig stikkontakt.

Ladebokser fra Zaptec, Easee og Amina

HJ Elektro tilbyr ladebokser fra anerkjente leverandører som Zaptec, Easee og Amina. Alle tilbyr sikker og rask lading for din elbil via en Type 2-kontakt. Zaptec og Easee er smarte ladebokser som for eksempel kan hjelpe deg med lading når strømprisen er lavest. Amina er et alternativ for de som ønsker en enkel og trygg ladeløsning, uten alle duppeditter.

Har du ladestasjon hjemme vil du alltid ha tilgang på din egen «bensinstasjon», og kunne våkne til ferdigladet bil hver eneste dag om du vil!

Ta gjerne kontakt med oss, så forklarer vi deg alt du trenger å vite når det kommer til hjemmelading av elbil og hvilken type ladeboks du kan ha behov for.

Ladestasjoner for bedrifter

Driver du bedrift kan det hende du har lyst til å tilby både kunder og ansatte muligheten til å lade bilene sine når de er på jobb eller handler hos deg. Dette vil bli satt pris på fra alle parter.

Har du andre behov eller spørsmål rundt elbillading, så hjelper vi deg gjerne.

Ta gjerne kontakt med oss for befaring og et uforpliktende tilbud!

Har du behov for våre tjenester?

Vi kommer gjerne på befaring! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle