Internkontroll

Forutsigbarhet og sikkerhet

Alle virksomheter skal ha et internkontrollsystem for å sikre at helse, miljø og sikkerhet (også elsikkerhet) på arbeidsplassen blir ivaretatt.

Internkontroll innebærer et systematisk arbeid for å sikre at virksomheten planlegger, organiserer, utfører og vedlikeholder sine aktiviteter i samsvar med gjeldene lover og forskrifter. Systemet skal sikre at problemer oppdages og tas hånd om i tide. Når det gjelder elsikkerhet handler det rett og slett om å jobbe systematisk for å forebygge brann og ulykker med elektrisk årsak.

Foruten å ivareta elsikkerheten vil også et systematisk forbedringsarbeid heve driftssikkerheten og dermed være lønnsomt i lengden. Det er både bedre og billigere å forebygge enn å reparere!

Hvem skal ha internkontroll?

Alle virksomheter skal ha et internkontrollsystem for å sikre at de følger HMS-lovgivningen. Dette kan også gjelde enkeltpersonsforetak, borettslag, sameier og andre organisasjoner.

Vi i HJ Elektro har lang erfaring med internkontroll Elektro for bedrifter og borettslag. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer deg og ditt elektriske anlegg.

Har du behov for våre tjenester?

Vi kommer gjerne på befaring! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle