Ledige stillinger

Bli en del av HJ Elektro AS teamet!

Om oss

HJ Elektro AS, etablert i 2020, er en solid bedrift bestående av 5 erfarne ansatte. Med over 15 års erfaring i bransjen kan vi garantere våre kunder trygg og effektiv utførelse av arbeidet.

Vi er en komplett elektrikerpartner, som betjener både privatpersoner og bedrifter.

Vår visjon:

I HJ Elektro er punktlighet, effektivitet, nøyaktighet og seriøsitet hjørnesteiner i vår virksomhet. Vi setter en ære i å holde våre løfter, fra møtetidspunkt til avtalte priser, og selvfølgelig i kvaliteten på utført arbeid. Vår suksess som bedrift hviler på våre fornøyde kunder, og derfor legger vi stor vekt på å levere førsteklasses kundeservice.

Vi ønsker deg:

Som en ny verdifull tilføyelse til vårt team, ser vi etter en dyktig elektriker. Din evne til selvstendig arbeid, nedsenking i tekniske detaljer, og din vilje til å trives i tider med høyt tempo og utfordrende oppgaver er verdifullt for oss. Gjennom din erfaring som elektriker og din stolthet i faget, vil du kunne bidra til vårt fortsatte mål om kvalitet og kundetilfredshet.

Kvalifikasjoner:
  • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Fagbrev som elektriker.
  • Dokumentert erfaring som serviceelektriker.
  • Førerkort klasse B.
Vi tilbyr:
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.
  • Servicebil, mobiltelefon og mobil dataløsning.
  • Muligheten til videre utvikling i vårt voksende selskap.
Søk nå!

Er du klar for nye utfordringer i et dedikert og erfarent team? Ta kontakt med oss for å utforske hvordan din erfaring og kompetanse kan passe inn hos HJ Elektro AS. Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål vedrørende stillingen?

Ta kontakt med Vegard Jensen via telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

Har du behov for våre tjenester?

Vi kommer gjerne på befaring! Kontakt oss idag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle